Düğün Mekanı Seçimi

image

Düğün Mekanı Seçimi

Düğün organizasyonunun en zorlu aşımlarından biridir. Bütçeye göre değişkenlik gösterse de seçim eğer düğün yapılmasına karar verildiyse düğün salonumu, düğüne uygun bir restoran mı bir otel mi yoksa kır düğünümü olmalı veya teknede mi düğün yapsak diye düşünür dururuz. Bunların hepsi ile ilgili bilgi almak bütçemize en uygun olanına en sonunda da bütün şartları zorladıktan sonra karar vermek isteriz çünkü bu özel anı seçeceğiniz mekanla daha özel hale getirmek ister her çift.

Ülkemizde en çok tercih edilen mekanlar düğün salonları son zamanlarda düğün davet mekanları adı ile hizmet veren sanki salon kelimesine alternatif üretilmiş yerlerde olsa Düğün salonları can kurtaran düğün etkinliği alanlarıdır. Nedense gençlerimizin uzak durmaya çalıştıkları düğün salonu kelimesi bu işin tercih çokluğu ile paralel değildir. bunun nedeni ekonomik olduğu aşikârdır. Fakat Düğün salonlarını kesinlikle düşük görmemek gerekir bir çoğu kalitesini artırmış hata lüks denilecek imkanlar sunmaktadırlar. Yaptıkları düğünlerin çokluğu ile de birçok mekandan daha tecrübeli olduklarından size güzel bir düğün sunmaları çok daha olasıdır. Burada yapmanız gereken şey semtinize göre kalite fiyat oranını ayarlamak olacaktır. Halkalı düğün salonları semtin çeşitli yerlerine yayılmış ve çok alternatif sunan ile ekonomik olarak daha ucuz ve daha az imkan sunanları mevcuttur. Bakırköy düğün salonlarına baktığımızda Lüks konsepti daha ağır basmaktadır bağcılar düğün salonları bahçeli evler ve güneşli düğün salonlarına bakarsanız her bütçeye uygun bir salon bulabildiğiniz gibi verdikleri hizmetler çeşitlilik göstermektedir Kına ve nikah törenlerinde daha ekonomik imkanlar sundukları gibi Yemekli veya sadece pasta limonata tarzı düğün organizasyonlarda sunabilmekteler ki bir çoğunun Catering hizmeti gayet iyi olabilmektedir. Fatih Bayrampaşa şişli düğün salonları sayı olarak çok ve lüks ile orta sınıf arasında en çok çeşitliliği sunan bölgelerdir. Ayrıca ulaşımın kolay olması açısından her semtten tercih görebilmekledirler.

Bizce Düğün salonları düğün için en ideal yerler. Güzel bir organizasyonla bir otelin lüks salonunu aratmayabilirsiniz.

Kır düğünleri

Son zamanların en popülerleri arasında yer almaktalar. Kır düğünü için öncelikli faktör mevsim havanın soğuk yağmurlu ve rüzgarlı olması çok önemli ve hata güneşin konumu dahi önemli. Genelde bahar ve yaz aylarının seçildiği kır düğününde beklenmedik sürprizlerde her zaman olabilir genelde seçiml yaparken mekanın kapalı mekan kapasitesine de bakılır fakat siz başınıza gelebilecek sürprizleri en aza indirmek istiyorsanız düğün master sitesinin muhteşem bir hizmeti var son 3 yılın geçmiş hava durumlarına bakabilirsiniz ve düğün tarihinizin hava tahmini oluşmuşsa bunu da size sunuyor. Tabi Doğanın işi beli olmaz!

Restoran Düğünleri

Biraz daha ekonomik açıdan derece yükseltmenize neden olacaktır. Bu düğün mekanının semtinden mekanın dekorasyonundan konumuna kadar farklılık gösteren bir maliyet getirebilir.

Boğaz hizasındaki veya deniz manzaralı düğün etkinliği düzenleyen Restoranların kişi başı birim fiyatı daha farklı olacaktır. Düğün mekanının konumunun satarak diğer konularda sizleri yanıltmalarına izin verememenizi öneririz özelikle garson kalitesi mekanlar arasında ciddi ayrıma neden olabilecek bir konu ilen yemek sunum ve kalitesinde bir okadar önemlidir.

1 Yorum

  • 18 Ocak 2017, 20:23 Cevapla

    Düğün mekanı seçimi yapılmadan önce kesinlikle okunması gereken bir yazı. Elinize sağlık.

Yorum Bırakınız