Kına Organizasyon Fikirleri

image

Kına Organizasyon Fikirleri

Etrafınızda daha önceden kına gecesi telaşı yaşamış olan biri varsa, bu geceyi organizasyon etmenin ne kadar zor olduğunun farkındasınızdır. Eskiden, genellikle müstakbel gelin hanımın evinin önünde gerçekleşen kına geceleri, artık çok farklı boyutlara taşındı. Bindallıdan, mekan seçmeye, misafirlere verilecek hediyelerden, sunulacak ikramlara, gerçekleştirilecek sahne gösterilerinden, kına gecesinin konseptine kadar birçok opsiyon karşınızda duruyor.

İşe ilk önce, bütçenizi belirlemekle başlayın. Her gelin adayı kına gecesinin eksiksiz olmasını ister. Zaten düğün için yapılan harcamalar bütçenizi sarsabilir. Bütçenizi belirlemek hem sizi gereksiz harcamalardan kurtarır hem de istediklerinizi belirlemede size yardımcı olur.

Daha sonrasında, nasıl bir kına gecesi istediğinize karar verin. Geleneksel bir kına gecesi mi yoksa yeni trendlere uygun bir kına gecesi mi? Seçtiğiniz konsepte uygun mekan seçimi, planlama ve alışverişi gerçekleştirin. Unutmayın ki, her ne kadar uğraşsanız bile tam anlamıyla hayalinizdeki kına gecesini gerçekleştiremeyebilirsiniz. Ama hayal kırıklığına uğramanıza gerek yok. Çünkü; bu evreleri sizin için kolaylaştıracak, planlayacak kına organizasyon firmaları mevcut. Hem de planlamayı sizin yapacağınızdan daha uygun fiyata gerçekleştirebiliyorlar. Böylece; zamanınızdan ve bütçenizden kara geçip, omuzlarınızdaki yükü hafifletip, düğününüze odaklanabilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Bırakınız