Rustik Düğünler için 5 Fikir

image

Rustik Düğünler için 5 Fikir

Rustik Düğün çok ender yapılan bir düğün türüdür ve sizi tam olarak anlayabildiğimizi düşünüyoruz. Bugün sadece rustik düğün planlayanların anlayacağı düğün fikirlerini paylaşmak istedik.

1) Piknik Masaları Sade Düğün Masalarına Dönebilir

Çoğu rustik düğün planlayanların potansiyelini göremediği piknik masalarını düğününüz için gayet hoş masalara çevirenbilirsiniz.

image

2) Ahşap İşaretler İyi Görünür

Düğününüzü bir çiftlikte ya da rustik bir mekanda düzenlerken konuklarınızı töreninize veya resepsiyona doğru yönde göndermeniz gerekebilir. Çoğu rustik düğün yapan çiftler ahşap işaretleri tercih ediyor.

image

3) Yaratıcı Dış Mekan Oturma Planı

Çok sayıda rustik düğünün güzel açık havada gerçekleştiğinden evlenecek çiftlerin bu açık alanla yaratıcı olduğunu ve bazı yaratıcı oturma seçenekleriyle karşılaştıklarını görüyoruz.

image

4) Her Yere Mum

Çok sayıda mum ile düğün töreninize biraz dram ekleyin. Mum ışığının yumuşak parıltısı sadece romantik değil aynı zamanda büyülü yapar.

image

5) Ağaç Kütüğü

Bir ağaç kütüğünün harika görünmesini sağlayamacağınızı kim söylüyor ? Her yerde yaratıcı gelinler ve damatlar, ağaç kütükleri mum,fener ve daha pek çok şey giydirerek süslüyor.

image

Yorum Bırakınız