En Zorlu Düğün Kararlarınında Kullanabileceğiniz İpuçları

image

En Zorlu Düğün Kararlarınında Kullanabileceğiniz İpuçları

Büyük düğün kararlarını vermek bugünlerde çok zor olabiliyor, özellikle gelin ve damadın kullanabileceği çok fazla seçenek varken. İki mekan, satıcı veya fikir arasında karar vermekte zorlanıyorsanız, biz karar alma sürecinizi biraz daha kolaylaştırabileceğinize inanaıyoruz.

Başka Bir Şey Yapmadan Önce Bütçenizi Ayarlayın

Neleri harcayabileceğinizi ve harcayamayacağınızı bilmek, satıcılardan aldığınız teklifleri değerlendirmede işinizi daha kolay hale getirir.

Her Şey Kişilik Hakkında

Düğün planlama süreci yaklaşık 10 ila 12 aydır. Bu nedenle, tüm satıcılarınızı beğenmeniz ve onlarla bağlantı kurmanız önemlidir. Her ikisi de bütçede olan iki farklı çiçek tasarımcınız varsa kendinize hangisini daha çok istediğinizi sorun.

Hangi Satıcının Yeni Fikirler Getirdiğini Kendine Sor

Her zaman yalnızca vizyonunuzu hayata geçirebilecek insanlarla değil yeni ve heyecan verici fikirler getiren insanlarla çalışın. Her ikisininde parasını ödeyebileceğiniz iki planlayıcı arasındaysanız, kimin planlanmasında ve düğün gününüzün ilginç ve eğlenceli olmasına yardımcı olacağını düşünün.

Sosyal Medya İşleri Karmaşıklaştırabilir

Sosyal medya kimi zaman harika bir şey kabul ediyoruz fakat düğün zamanı size çok fazla alternatif sunarak karar alma sürecini karmaşık hale getirebilir. Karar vermekte zorlanıyorsanız telefonu kapatın. Harika çiçek düzenlemeleri veya güzel gelinliklerle çekilmiş fotoğraflara bakmak, şu anda düşündüğünüz ayrıntılara odaklanmanızı zorlaştırabilir.

Seçeneklerinizi Sıralayın

Bir planlayıcı size seçenekler sunarken seçenekleri sizin için en iyi olduğunu düşündüklerinden sıralamasını isteyin, ardından listedekilerden en çok hangisini ilgi çekici bulduysanız onu seçin.

0 Yorum

Yorum Bırakınız