Kış Düğünlerinde Herkesin Sevdiği 5 Fikir

image

Kış Düğünlerinde Herkesin Sevdiği 5 Fikir

Karla kaplı bir yerel alanda rahat bir kış düğünü gibisi yoktur . Ancak kışın evlenmeyi kendiniz planlıyorsanız , kutlamalar sırasında konuklarınızı mutlu (ve sıcak) tutabilmeniz için listenize eklemek isteyebileceğiniz bazı ekstra şeyler vardır.

1) Bir Açık Ateş Çukuru

Mekanınız izin veriyorsa, bir açık ateş çukuruna sahip olmak konuklarınız için harika olabilir. Düğün resepsiyonu yuvarlanırken oraya resepsiyondan aldıkları kahveleriyle gidebilirler.

image

2) Rahat Bir Salon

Kışın dışarıda bir düğünü yapmak, her zaman hayalini kurduğunuz bir şey olabilir eğer öyleyse, iç mekan alternatifinin de olması önemlidir. Isıtılmış, çadırlı bir resepsiyon olsa bile, donma veya karlanma halinde insanların ısınabileceği kapalı bir yere sahip olmak çok önemlidir.

image

3) Sıcak İçecekler

Bütün gece açık kahve ve sıcak çikolata standı açmak iyi bir fikir olabilir. Bu sayede konuklar biraz üşüdüklerinde sıcak bir içecek alabilirler.

image

4) Şallar ve Battaniyeler

Battaniyenin sıcak ve rahat tutarken gece boyunca ekstra bir rahatlık sağlaması gereklidir! Bazı konuklar diğerlerinden daha çok üşümüş olabilir, bu yüzden üstlerine atmak için fazladan şal ??ve battaniyeye sahip olmak hoş bir dokunuş.

image

5) Açık Hava Isıtıcıları

Eğer düğününüzün bir kısmını dışarıda geçirmeye karar verdiyseniz , dışarıya yerleştirmek için dış mekan ısıtıcıları kiralamayı düşünün. Bu şekilde, misafirler titremelerini bastırabilir ve kutlamalarınıza tam olarak hazır olabilir.

image

0 Yorum

Yorum Bırakınız